Huurovereenkomst

De huurovereenkomst wordt aangegaan tussen André en Bianca van Gink, eigenaren en verhuurders van appartement Chez Nous en U.

De huursom wordt rechtstreeks betaald aan de verhuurder.

Zij zijn ook het eerste aanspreekpunt voor eventuele vragen of problemen en zijn daarvoor bereikbaar op telefoon nr. 0031(0)628625307.

Na ontvangst van Uw reserveringsaanvraag ontvangt U binnen enkele dagen de bevestiging van ons met de factuur voor het totaal verschuldigde huurbedrag.

Verder sturen wij U ook een verhuurovereenkomst met belangrijke voorwaarde die gelden bij een annulering e.d. Wij zouden dit formulier graag ondertekend terug zien dit in ons beide belang.

De aanbetaling bedraagt 20% van het totale huurbedrag en dient binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn. De reservering is pas definitief als wij de vereiste aanbetaling hebben ontvangen.

Het restbedrag ( minus aanbetaling) dient 42 dagen voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan.

Is de volledige betaling niet op tijd in ons bezit dan komt de boeking automatisch te vervallen. Dit geld ook voor de 20% aanbetaling.

 

Is het totale bedrag binnen deze periode in ons bezit dan sturen wij U de verdere informatie zoals de sleuteloverdracht e.d. toe.

 

Annuleringsvoorwaarden:

 

De huurder is te aller tijde toegestaan de overeenkomst te ontbinden met inachtneming van de volgende annuleringsvoorwaarden:

 

Bij annulering door de huurder binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling.

- bij annulering vanaf dag 41 tot dag 29 voor de aankomstdag wordt de 20% huursom in rekening gebracht.

- bij annulering vanaf dag 28 tot dag 14 vóór de aankomstdag wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.

- bij annulering vanaf dag 13 tot de officiele huurperiode wordt 75% van de huursom in rekening gebracht.

 

Mocht u tijdens uw verblijf eerder willen vertrekken (of later willen aankomen dan de boekings datum ) dan geven wij hierover geen restitutie.

Wij raden huurders aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Aansprakelijkheid van appartement Chez Nous:

U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor schade, diefstal of andere gebreken die zijn ontstaan tijdens Uw verblijf.

Wij adviseren U een reisverzekering af te sluiten.